torsdag den 5. juni 2008

Hvem tror på en brugt imam?

Terrorangrebet mod den danske ambassade i Pakistan fornylig, har medført en række interessante reaktioner. Hidtil har Danmark jo ikke været et mål for den slags svineri, men det er vi så åbenbart blevet nu (sic). Og det er netop manglen på 'hærdethed', som gør reaktionerne  interessante at følge.

Med undtagelse af Margrethe Vestager og den øvrige yderste venstrefløj, der straks vil overgive sig til islamisternes mangelfulde nåde, har det politiske liv i Danmark stået sammen. Den aktivistiske udenrigspolitik vil fortsætte, Danmark vil fortsætte med at spille en rolle i Verden og kæmpe for demokrati og frihed dér hvor vi nu gør det. Samtidig viser meningmålinger foretaget efter angrebet, at befolkningen enslydende bakker op herom - det er en reaktion som der er grund til at være stolte af. Ingen panik her!

Mere bedrøveligt er det at opleve islamismens fremmeste repræsentanter i Danmark, Islamisk Trossamfund, fører sig frem med krav om sympati. Denne forenings tidligere talsmand, Kasem Said Ahmad, har således i adskillige medier påstået sig overfaldet på offentlig vej som hævn for terrorbombningen. Nu har den forening som Ahmad repræsenterer jo i forvejen ikke særlig stor troværdighed i befolkningen - og det samme gælder da også Kasim Said Ahmad selv. Islamisk Trossamfund, som under første halvleg af muhammed-konflikten antændte ilden ved at rejse mellemøsten tyndt med løgne, og Kasim Said Ahmad som tidligere i år i en demonstration krævede demokratiet afskaffet, er der formodentlig ikke andre end deres egne forvirrede og middelalderlige disciple der tror på.

Det påståede overfald er da heller ikke blevet meldt til politiet, så man må formode at der er tale om endnu et stunt, der skal forsøge at påvirke de dumme danskere til at føle sympati for fjenden. 

Dén tror jeg ærlig talt ikke at der er særlig mange der falder for!

Ingen kommentarer: