onsdag den 14. januar 2009

Heilende arabere i København: Alle jøder skal dræbes!

Lad det være sagt med det samme: jeg er ét hundrede procent på Israels side i konflikten med Hamas i Gaza. Det er jeg af flere grunde, men mest grundlæggende er nok at Israel som ethvert andet land har en naturlig ret til at forsvare sig mod angreb udefra. Og det sydlige Israel er altså i årevis blevet bombarderet med raketter fra Gazastriben, så hvorfor ikke forsvare sig og gøre det grundigt?

Dertil kommer at Israels fjender mildest talt ikke glimrer med sympatiske mål. Hamas er, sammen med Hizbollah, en ekstrem islamistisk bevægelse der har som erklæret mål at etablere en islamisk stat i Israel og at udrydde alle jøder i området.

Også her i Danmark har vi på nært hold haft mulighed for at opleve disse repræsentanter for 'Fredens Religion' vise sit sande ansigt. Under en demonstration på Rådhuspladsen i lørdags, kunne chokerede forbipasserende opleve demonstrerende 'palæstinensere' heile og råbe slagord som "down, down Israel, down down USA, down down demokrati, down down Danmark" og "vi vil dræbe alle jøderne verden over, alle jøder skal slagtes".

Seancen blev optaget på video og kan ses her

Herefter bliver ord overflødige....

Ingen kommentarer: