søndag den 17. oktober 2010

Velbekomme!

Weekendens store politiske historie er 'afsløringen' af at SF's gruppeformand, Ole Sohn, i egenskab af at have været kommunistleder under den kolde krig, har modtaget sorte penge fra diktaturet i øst.

Nu kan dette jo næppe betragtes som nogen nyhed - snarere som en påmindelse. For det var jo dengang almindelig kendt her i landet at Danmarks Kommunistiske Parti blev finansieret af Sovjet-imperiet - og det var endda ved en tidligere lejlighed blevet afsløret at overførslerne skete ved hjælp af plastikposer, sportstasker og den slags. Afsløringen af Sohn kan således ikke med rimelighed betragtes som nogen nyhed, mest er det vel at betragte som en art folkeoplysning. Ole Sohn er nemlig efter alt at dømme designeret som én af topministrene i en eventuelt kommende S-SF-regering, og så skal folk naturligvis vide hvad de får.

Ledende socialdemokrater har efterfølgende haft forudsigeligt travlt med at komme kammerat Sohn til forsvar, blandt andet med udtalelser om at Ole Sohn i dag er 100 procent demokratisk.

Men er han nu også det?

SF's folketingsgruppe har nemlig tidligere i år ændret opfattelse af den islamiske terrorgruppe Hamas; krævet den fjernet fra EU's terrorliste og erklæret bevægelsen sin støtte. Dette er temmelig bemærkelsesværdigt, al den stund at Hamas har som mål ikke blot at etablere en sharia-styret stat dér hvor det nuværende Israel ligger - men også at bringe den jødiske tilstedeværelse på planeten Jorden til ophør. Med andre ord at foranstalte et verdensomspændende folkedrab på Jødernes Folk!

Det interessante er ikke så meget at SF (og dermed også partiets gruppeformand!) er et antisemitisk parti. Den slags synspunkter er såmænd temmelig meget udbredte på den politiske venstrefløj. Det kvalmende er derimod, at disse synspunkter er så fast indgroede blandt de røde, at én af Hamas' danske støtter således kan omtales som værende '100 procent demokratisk'.

Jeg kvalmes!


Ingen kommentarer: