søndag den 5. december 2010

Årets Kulturafvikler 2010

Prisen som årets kulturafvikler er en ny tilføjelse i det danske kulturlandskab. Prisen tildeles dén person, som i det forløbne år har arbejdet mest ihærdigt og uselvisk på at afvikle den vestlige civilisation og er erstatte den med barbariet, islam.


Prisen uddeles af hjemmesiden Eticha.dk, som arbejder med at udbrede kendskabet til islam’s uforenelighed med den danske grundlov og de vestlige frihedsrettigheder. Dette er i sig selv et glimrende initiativ, som bestemt bør nyde opbakning blandt alle frihedsorienterede mennesker.


Samtidig er kulturafvikler-prisen det tætteste vi kommer en decideret udnævnelse af ‘Årets Dhimmi’ - en kulturpris, som denne blogger ydmygt mener stadig mangler i det danske landskab.


Årets kandidater savnede da heller ikke kvalitet. Ud af de seks opstillede emner, var der efter min mening to deciderede topkandidater, nemlig Zenia Stampe og Mogens Jensen. I anden række befandt sig de to forhenværende, Uffe Ellemann-Jensen og Poul Nyrup Rasmussen - og dertil kom så et par stykker mere, som jeg ikke selv betragtede som konkurrencedygtige i dette glimrende selskab.


Selv stemte jeg på Zenia Stampe, og det gjorde jeg af flere grunde. Dels fordi hun med sin unge alder på smukkeste vis har indledt sin karriere med, vistnok uforvarende, at grundlægge sin egen politiske retning: Stampismen. Dels fordi hun, sin unge alder taget i betragtning, stadig har mange år foran sig til dels yderligere at medvirke til afviklingen af friheden og oven i købet med garanti også er ung nok til på egen krop at kunne opleve konsekvenserne af kulturafviklingen: et Danmark underlagt Sharia-loven! Nåja, og så er jeg også en beskidt mandschauvinist, som mener at Zenia er betydeligt pænere bagfra end den anden topkandidat, Mogens Jensen....


Men årets vinder blev altså Mogens Jensen - og han er da i sandhed også en yderst værdig kandidat! Mogens Jensens store force i afstemningen har utvivlsomt været den store uselviskhed som han lagde for dagen, da han i forbindelse med et arrangement i Europarådet udtalte, at der bør gøres mere plads til islam i Europa. Dette er et yderst imponerende udsagn fra en mand, der som erklæret homoseksuel bestemt ikke har nogen personlig interesse i mere islam i Europa. Som det vistnok er de fleste læsere bekendt, er islams holdning til denne specifikke seksuelle retning nemlig enkel og kompromisløs: dødsstraf til alle dens udøvere! De naturlige kulturelle forskelle i islam gør at dødsstraffen udføres forskelligt alt efter hvor i verden man befinder sig; som regel via stening, mens Saudi-Arabien halshugger de formastelige og Iran hænger de homoseksuelle fra kraner. Det bliver spændende at se hvilken muslimsk retning Mogens Jensen & co ender med at hjælpe til magten i Europa. Hvem ved - måske bliver det dem med kranerne? Eller sværdet? Eller måske den mere lavteknologiske (og dermed også mere islamiske!) model med steninger? Det er ikke til at vide. Spændingen er nærmest ulidelig!


Men Mogens Jensens store uselviske indsats har altså sikret ham titlen som Årets Kulturafvikler 2010. Og mandens nærmest uendelige uselviskhed taget i betragtning, er han bestemt også en yderst værdig vinder af prisen. Hvorvidt Mogens jensen ligefrem er en stolt vinder, skal jeg lade være usagt. Han har nemlig venligt takket nej til at deltage personligt i prisoverrækkelsen, som i parantes bemærket finder sted her til formiddag i Skanderborg.


Fra denne blogger skal der dog ikke desto mindre lyde et højt og trefoldigt tillykke til en værdig vinder!

Ingen kommentarer: