onsdag den 4. maj 2011

Osama's død standser ikke krigen!

Det har været en yderst interessant oplevelse at følge reaktionerne på Jihad-lederen Osama bin-Ladens ufrivillige afgang fra verdensscenen.

Personligt har jeg undret mig over at amerikanerne havde så travlt med at slippe af med kadaveret, at det knap nåede at få stuetemperatur inden det blev losset ud i det Indiske Ocean. Dén beslutning synes jeg er lidt mystisk, og her vil jeg se frem til at se en ordentlig begrundelse for hvorfor man ikke ønskede at undersøge liget nærmere med henblik på en afklaring af hans liv og færden de seneste år.

Og i USA har befolkningen selvfølgelig jublet og glædet sig, som det sig hør og bør når en så fremtrædende fjende endelig bliver ekspederet. Heller ingen overraskelser dér.

Men hvis der er nogen der VIRKELIG har grund til optimisme, så er det de officielle talsmænd for de muslimer der har bosat sig i den civiliserede del af verden - herunder Danmark. For sandt er det da, at Osama bin-Laden har skadet offentlighedens billede af muslimerne og af islam, sådan som talsmændene understreger. For Osama både fortalte og levede den islamiske udgave af sandheden: at islams formål er at verden skal underlægge sig islams selverklærede overherredømme - og at muslimernes vigtigste midler til opnåelse heraf er vold, død og ødelæggelse. Hvilket for øvrigt er i fuld overensstemmelse med religionsstifteren Muhammeds liv, virke, belæring og personlige eksempel.

De muslimske grupper, som opererer i det offentlige rum her i Vesten, har for langt størstedelen valgt at handle politisk og ikke voldeligt. Og har faktisk opnået ganske imponerende resulter med langsomt, men sikkert at fremme implementeringen af den selvsamme islamiske supremacisme, som bin-Laden kæmpede for med våben. Bid for bid oplever vi at blive påtvunget den islamisk/arabiske kolonialisme. Vi ser det, når børnehaver tvinger danske børn til at spise halal-slagtet mad. Vi ser der, når svinekød efterhånden er den eneste mulighed for danskere, der ikke ønsker at yde økonomisk og moralsk støtte via halal-slagtning til islamiseringen af vort land. Med mindre man kan gå på jagt! Og vi ser det på de mange områder, hvor muslimer via politisk pression får bevilget særbehandling i vort samfund. Herunder blandt andet krav om tørklæder og lange ærmer til kvindelige hospitalsansatte, hvis de er muslimer.

Osama bin-Ladens liv og aktiviteter har skadet de muslimske organisationers virke, og dette er grunden til at de formelt lagt afstand til Jihad-lederens arbejde for samme sag som den de selv søger at fremme.

Det har derfor været en befrielse at læse denoprindeligt dansk/norske, nu muslimske konvertit Kasper Mathiesen’s seneste indlæg i sin blog ‘Barmbergighedensprofet’ på eftertanke.dk. Kasper er nemlig noget så sjældent i debatten herhjemme som en ærlig muslim, der åbent og klart fortæller sin holdning til bin-Laden's projekt- og tak for det! At det så muligvis er selvsamme ærlighed der har fået Kasper til at beslutte sig for at skrive under pseudonym, er en anden sag.

I sit indlæg roser den gode Kasper jihad-lederen for hans mod og værdighed, kløgt og skønhed. Og de terrorister, der har forsøgt bombeanslag i vestige lande (herunder Danmark!) og dræbt danske soldater under deres tjeneste med at udbrede friheden til befolkningerne i Irak og Afghanistan, beskriver Kasper på følgende måde: Modige og ærværdige folk på æsler og med kalashnikover har kæmpet den langvarige og blodige kamp (etc). Selvsamme ‘modige og ærværdige folk’s nedslagtninger af egne befolkninger, myrderier af børn, bombninger af skoler og undertrykkelse af kvinder nævnes naturligvis ikke.

Men for nu at vende tilbage til reaktionerne, vil det være en naturlig reaktion, hvis samfundet nu begynder at slappe af overfor den muslimske trussel mod vor frihed og samfundsstruktur. Men intet vil være mere forkert - eller tåbeligt! For presset på religionsstifteren Muhammeds repræsentanter i vort land skal ikke bare fastholdes, men også intensiveres. De elementer af sharialovgivningen som er blevet presset ned over hovederne på os gennem de senere år skal rulles tilbage - ingen børn skal tvinges til at spise ulækkert islamisk halal-kød, og særbehandlingen af muslimer i det offentlige rum skal bringes til en ende.

Først når dét er nået, kan man kalde kampen mod den islamiske terrorisme for afsluttet.

Ingen kommentarer: