tirsdag den 24. januar 2012

Tak til Pernille Vigsø Bagge

Jeg vil gerne begynde med at rose SF's gruppeformand, Pernille Vigsø Bagge. Med sit forslag om at omdøbe kirkeministeriet til et livsanskuelsesministerium, har hun nemlig gjort både debatten og os alle sammen en stor tjeneste.

Argumentet, at det er for at komme muslimerne i møde, er naturligvis logisk for en rød. For den slags mennesker er der nemlig kun én måde at mødes med muslimer på – og det er ved at underkaste sig betingelsesløst. Og allerhelst underkaste sig endnu mere end den muslimske modpart har udtrykt et ønske om. Således også i dette tilfælde.

At Pernille Vigsø Bagge allerede efter tyve timer trak sit forslag tilbage, ændrer intet. Enhver ved jo at den slags forslag ikke reelt kan trækkes tilbage, men derimod vil fortsætte med at leve deres eget liv. Pernille Vigsø Bagge's aldeles frivillige og overdrevne knæfald for imamerne, vil for altid klæbe sig til såvel hende selv som hendes parti.

Man fristes til at spørge Pernille Vigsø Bagge: Hvorfor ikke bare gå hele vejen? Hvis formålet for SF's gruppeformand og den øvrige venstrefløj er at ´gå muslimerne i møde´ ved at ændre afgørende grundpiller i vort samfund så de passer ind i muslimernes verdensbillede – hvorfor så ikke gå hele vejen? Hvorfor ikke simpelt hen afskaffe hele molevitten - Kirkeministerium, Folketing, Regering & Kongehus og erstatte det med et Sharia-råd? Ikke nok med at dette forslag i høj grad vil gå muslimerne i møde, vi andre slipper også for disse ydmygende mellemstop som de røde udsætter os for i disse år.

Mellemstop, som for eksempel når skoler og daginstitutioner afskaffer julen for at please muslimerne. Når vi skal finde os i den massive kriminalitet der udgår fra de muslimske enklaver – såkaldte 'ghettoer' eller 'udsatte områder'. Eller når det er blevet næsten umuligt at skaffe kød til sin husholdning som ikke er halal-inficeret. Med mindre selvfølgelig man har jagttegn og er en lille smule heldig på turene. De rødes projekt er nemlig at bøje af for de muslimske kolonister, samtidig med at man ignorerer landets oprindelige befolkning og kultur.

Men som skrevet i indledningen, vil jeg gerne takke Pernille Vigsø Bagge. Jeg vil gerne takke hende, fordi hun har skadet den regering i hvilken hun selv har en ledende rolle. For når man er gruppeformand for et regeringsparti, så spiller man nemlig en meget central rolle i regeringen. Vigsø Bagge har vist os sit partis sande ansigt. Det vil blive husket. Og med sit udspil har hun spillet en bold, som vil fortsætte med at rulle. Og hver gang den ruller, vil det skade regeringen og dermed forøge sandsynligheden for at vi får et regeringsskifte efter næste valg. Dermed har Pernille Vigsø Bagge gjort os alle en tjeneste, herunder også det fædreland og den kristne kultur som alle ordentlige socialister foragter.

Og det er der grund til at takke for!

Ingen kommentarer: