torsdag den 8. marts 2012

Feminismens penismisundelse


SF i København har fremsat et forslag om, at kvinder skal kunne tisse stående. Det har de for så vidt altid kunnet, men forslaget går altså ud på at kommunen skal finansiere og opsætte såkaldte 'missoirer', så kommunens kvinder kan blive lidt mere ligesom mænd.
For mig er det aldeles tydeligt, at den moderne luksus-feminisme i Danmark ikke bæres frem af indignation over kvinders undertrykkelse eller manglende muligheder i samfundet. Den slags er de for så vidt temmelig ligeglade med. Nej, dagens feminisme bæres frem af god, gammeldags freudiansk penismisundelse.
Penismisundelse, fordi tidens luksus-feminister ikke har større ambitioner end at blive som mænd. Forslaget fra SF i København er fuldt ud lige så symbolsk som det er tåbeligt og lattervækkende. Forslagets logik er enkel: hvis der for kommunale midler opsættes 'grej', der indbyder mænd til at tisse stående, så er det naturligvis diskriminerende for kvinder at de ikke får tilsvarende service. Jeg har en dyb tiltro til, at langt de fleste kan se det lattervækkende. Og jeg har faktisk lidt ondt af den borgerlige opposition på Københavns Rådhus, når de røde så suverænt gør sig selv så godt og grundigt til grin, at der nærmest ikke er brug for en opposition.
Jeg vil med forventning afvente kommende forslag fra selvsamme lighedsorienterede feminister om at mænd skal tvinges til at føde mindst 50 procent af alle børn – eller at alle kvinder skal tvinges til at få indopereret en rigtig gorilla-måtte på brystet, så de virkelig kan blive som mænd.
Tidligere har vi set krav som at børsnoterede selskaber skal tvinges til at have 40 procent kvinder i bestyrelsen – uanset om de er kvalificerede eller ej. For feministerne er ligestilling og ligeværd nemlig præcis det samme som tvang og forskelsbehandling.
Samtidig er deres indstilling til disse sager yderst selvmodsigende. Bestyrelsesmedlemmer i erhvervslivet vælges jo efter evner og kvalifikationer – om de har noget at tilbyde virksomheden, som virksomheden har brug for. Normalt kræves der dygtighed og hårdt arbejde at komme med i sådan en bestyrelse. Men nu forlanger KVINFO og venstrefløjen altså, at børsnoterede selskaber skal tvinges til at optage medlemmer i bestyrelsen, som absolut intet har gjort for at gøre sig fortjent hertil. For hvis KVINFO virkelig havde troet på kvinderne evner, ville de naturligvis aldrig have krævet kvoteordninger og forskelsbehandling.
Luksus-feministerne fører krig mod mænd, fordi de vil være mænd. Så enkelt er det. De er drevet af penismisundelse, men også af en dyb mindreværdsfølelse. Igen: hvis de ikke følte sig mindreværdige, ville de intet behov have for at kræve forskelsbehandling. Længere er den i virkeligheden ikke.  
Der er ellers masser af kvindeundertrykkelse at tage fat i. Omskæring af unge piger. Tvangsægtekaber. Voldtægt, undertrykkelse og omfattende social kontrol i visse miljøer.
Når unge piger bosat her i landet tvinges til ægteskab med fætre eller faderens forretningsforbindelse, alt sammen under trusler om vold, drab eller en 'forsvinding' under den obligatoriske månedlange sommerferie i forældrenes eller bedsteforældrenes hjemland, skulle man da tro at der var nok at tage fat i for kvindesagsforkæmperne.
Men nej. Intet er vigtigere for disse luksus-feminister end at blive som mænd. Så må ægte kvindeundertrykkelse bare vente. Den slags kan man ikke tage sig af – slet ikke når målet venter ret forude: en vellønnet bestyrelsespost, helt uden at have gjort sig fortjent til den eller være kvalificeret dertil. Hvilken svir!
Men hvis nu ellers disse luksus-feminister ville løfte blikket fra egen næsetip et øjeblik og tage et blik ud over samfundet, ville de opdage at de unge kvinder faktisk klarer sig ganske udmærket, tak. Aldeles uden hverken kvoter eller missoirer – og uden de ældre feministers lave selvfølelse og selvforagt. Der er en ny generation på vej, som tids nok vil blive kvalificerede til at komme i bestyrelserne – hvis ellers de gider! Og ligegyldig symbolpolitik som missoirerer, interesserer de sig heller ikke for.
Virkeligheden er mere end nok for de fleste, og heldigvis for det.
I det hele taget har tendensen til at forsøge at udviske forskellen mellem kønnen,e taget overhånd i visse kredse. Man vil bilde os ind at køn er en social konstruktion – noget, som man selv vælger. De glemmer naturligvis at mennesket er et produkt af mindst to ting: Biologi og Evolution. Biologien har gjort manden fysisk stærkere. Det er vistnok også biologien der gør at vi mænd fortsat er uimodståelige for det modsatte køn, selv om vi bliver halvskaldede og får topmave. Det virker ikke helt på samme måde den anden vej rundt.... Og evolutionen... well, lad os være ærlige: Vi har i årtusinder sendt mændene på jagt og ud i markerne, fordi vi er mere egnede til det. Der holder man mund og koncentrerer sig om én opgave ad gangen. Hjemme skal der holdes styr på stumperne og bondes omkring med de omkringboende, så det sociale kan fungere.
Kønnene er med andre ord meget forskellige. Ikke kun biologisk, hvilket enhver kan forvisse sig om, men også med hensyn til adfærd og medfødte kernekompetencer. Mænd er gode til at holde mund og koncentrere os. Kvinder til at bonde rundt og netværke. Sådan er det bare. Lev med det.
Til gengæld kan man glæde sig over, at begge sæt af kernekompetencer er noget som der i høj grad er behov for. Ikke kun i erhvervslivet, men også i 'livet'.
Sandheden er også, og her er virkelig det ulykkelige ved hele KVINFO's og den øvrige venstrefløjs fremfærd, at intet menneske kan blive lykkeligt uden først at omfavne sig selv. Med andre ord skal kvinder ikke misunde mænd at vi er mænd. Derimod bør de glæde sig over at være kvinder. Penismisundelse er en slem ting. Vi andre er for så vidt ligeglade. Der er nemlig masser af attraktive kvinder derude, som ikke lider af feministernes mindreværdskomplekser. Problemet er bare, at når feministerne bruger al deres tid på at misunde os manddommen i stedet for at være kvinder og erkende styrken i forskellen, vil de aldrig kunne omfavne sig selv og blive hele mennesker.

Ellers vil jeg ønske alle en rigtig god 8. marts!

Ingen kommentarer: