søndag den 4. marts 2012

Løgnen Palæstina


Af alle de løgne og underlige konspirationsteorier der florerer i verden i dag, er løgnen om det såkaldte 'Palæstina' nok den mest mærkværdige.
Det er nu ikke selve løgnen der er mærkværdig, men mere den underlige kendsgerning at der findes så mange ellers nogenlunde intelligente mennesker der rent faktisk tror på den. Som tror på at der engang har fandtes et land ved navn Palæstina, og som tror på at landet Israel er en form for besættelsesmagt i dette land.
Selv vælger jeg at se dette som et udtryk for, at historieundervisningen i skolen er under al kritik. Og det er for øvrigt det ubetinget mest positive der er at sige om dén sag! Alternativt kunne man jo også vælge at beskylde landets undervisere for, i fællesskab med den øvrige venstrefløj, bevidst at udsprede løgne og arabisk propaganda om det eneste demokrati i Mellemøsten.
Lad mig nu, for at understrege pointen, stille en række spørgsmål til disse 'Palæstina'-apologeter. Spørgsmål, som venligst bedes besvaret med fakta!
For det første: hvornår blev denne stat 'Palæstina' dannet og af hvem? Hvad var landets grænser? Hvad hed hovedstaden og hvilke var navnene på landets øvrige større byer?
Nævn mindst én 'palæstinensisk leder' inden Arafat.
Hvad hed landets møntenhed, og nævn venligst vekselkursen i forhold til en hvilken som helst anden større valuta i Verden. Man kan eventuelt selv vælge datoen. En hvilken som helst dato kan gøre det. 
Siden denne stat 'Palæstina' tydeligvis ikke eksisterer i dag, hvad er da årsagen til at den ophørte hermed og hvornår skete det?
Hvad er årsagen til at 'Palæstina' først forsøgte at blive selvstændige efter seks-dages krigen i 1967, hvor angribende arabiske styrker led et knusende nederlag?
Disse er spørgsmålene som venligst ønskes besvaret, tak.
Indtil disse spørgsmål er blevet fyldestgørende besvaret med fakta og relevante henvisninger, vil jeg vælge at betragte kravet om Palæstina som en decideret, bevidst løgn. En løgn, der kun har ét formål: At få det eneste vestligt orienterede, demokratiske og pluralistiske land i Mellemøsten til at ophøre med at eksistere.
Samtidig vil jeg betragte den danske venstrefløjs opbakning til jødehadere som eksempelvis Fatah-lederen Abbas, der som bekendt har erklæret at han ikke vil tolerere så meget som én eneste jøde i 'Palæstina', som værende drevet af antisemitisme og almindelig stupiditet.

2 kommentarer:

Zeiger Axe sagde ...

Her har du et bud, Dan Ritto

http://da.wikipedia.org/wiki/Pal%C3%A6stina

Zeiger Axe sagde ...
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.