tirsdag den 29. maj 2012

Politiet bekræfter, at de bruger §266b politisk


Det er nu dokumenteret at politi og anklagemyndighed benytter straffelovens racismeparagraf politisk, forstået på den måde at muslimer beskyttes mens eskimoer, sydamerikanere, australnegre, mongoler, danskere og faktisk alle etniske grupper man kan komme i tanke om, ikke beskyttes.

Dette må være konklusionen, efter at debattør og bestyrelsesmedlem i Trykkefrihedsselskabet, Torben Mark Pedersen, i dag modtog sin sigtelse for racististiske udtalelser.

I forbindelse med sagen mod Jesper Langballe, valgte Torben Mark Pedersen  at gentage Langballes udtalelser på sin blog på 180 grader. Dog med en lille justering; der, hvor Langballe anvendte ordet ’muslimer’, erstattede Torben Mark Pedersen det i første omgang med ordet ’danskere.

Udtalelsen, som Torben Mark Pedersen skrev ind på sin blog, havde herefter følgende ordlyd:

”Der er danske fædre, der voldtager deres døtre," udtaler Torben Mark Pedersen for at håne, spotte, krænke, og latterliggøre.

"Selvfølgelig skulle jeg ikke have sagt, at der er danske fædre, der voldtager deres døtre, når sandheden i stedet synes at være, at de nøjes med at slå døtrene ihjel - og i øvrigt vender det blinde øje til onklernes voldtægt," korrigerer Torben Mark Pedersen sig selv.”

I blogindlægget skriver jeg eksplicit, at der ikke er tale om en generaliserende udtalelse. Jeg skrev:

”Sætningerne er faktuelt sande. Ordene "der er" henviser til en delmængde, og der findes danske mænd, der voldtager deres døtre, og der findes danske mænd, der slår deres døtre ihjel. I Tøndersagen var der en far, der udover selv at voldtage sine to døtre, solgte dem til andre mænd, så de også kunne voldtage dem, og formiddagsbladene har tilbagevendende historier om mænd, der dræber deres børn.

Verden er forfærdelig. Der er danske mænd, der voldtager og slår deres døtre ihjel, og deriblandt skal der nok også være nogen eller i hvert fald en enkelt eller et par stykker, der i tidens løb har vendt det blinde øje til en onkels voldtægt. Der er i hvert fald adskillige eksempler på, at mødre har vendt det blinde øje til faderens voldtægt af døtre eller steddøtre.”

For nu at understrege sin pointe, copy/pasted Torben Mark Pedersen hereafter sin udtalelse et antal gange, hvor ordet ‘dansker’ – eller ‘muslim’ om man vil, blev erstattet af ordene negre, eskimoer, asiater, sydamerikanere af indiansk afstamning, australnegre, mongoler, katolikker, ateister, buddhister, hinduer, jøder og muslimer.

Tirsdag modtog Torben Frank Pedersen sin sigtelse efter straffelovens §266b, og det fremgår at han kun er sigtet for de udtalelser der vedrører de ovennævnte religiøse grupper.

Den logiske konklusion må hereafter være, at fornærmende udsagn om religiøse grupperinger betragtes som racisme, mens identiske udsagn om etniske grupper som negre og eskimoer er aldeles straffrie.

Læsere der vil vide mere, kan med fordel læse Torben Mark Pedersens egen redegørelse fra sagen på internettidsskriftet Sappho, som I øvrigt også er derfra jeg har sakset citaterne. Derudover har jeg tidligere argumenteret for racismeparagraffens afskaffelse her.

Ingen kommentarer: